About Us

House of Lumen is er trots op vasthoudend te zijn. Wij geloven dat de complexe wereld waarin we leven wel wat eenvoud kan gebruiken. En daarvoor moet je soms een beetje tegendraads zijn.

We zijn gepassioneerd om van video een ervaring te maken, om mensen te verbinden met hun favoriete merken en de momenten die ze waarderen.

We richten ons echt op het merkimago, in plaats van op merkactiviteiten. Dit doen we door meeslepende, verhaal gedreven content te creëren met uiteraard een vleugje humor.


Wat we doen

House of Lumen is een full-service productiebedrijf, wat betekent
dat wij de gehele productie in-house kunnen faciliteren. Wij verbinden
strategisch denken met creatieve video concepten om overtuigende content
te creëren en maximale resultaten te behalen voor de marketing campagnes
van jouw merk. Onze diensten variëren van: strategie, conceptontwikkeling,
productie en post-productie.

Waar we in geloven

We zijn gepassioneerd om van video een ervaring te maken die mensen verbindt met hun favoriete merken en de momenten die zij belangrijk vinden. Wij richten ons op merkimago in plaats van merkactiviteit. We doen dit door meeslepende, verhaal-gedreven content te creëren die mensen afleidt van hun dagelijkse beslommeringen en die licht werpt op de belangrijke dingen die je wilt overbrengen.

Hoe we werken

Film- en videoproductie kan een moeilijk te vatten materie zijn. Met het juiste budget komen, de platforms selecteren die je wilt gebruiken om je content te distribueren, en ervoor zorgen dat je video's de investeringen goedmaken. We werken graag nauw samen met de mensen met wie we werken, omdat we geloven dat we dan het beste resultaat krijgen.